BİLEŞİMİ;
Formik Asit, Asetik Asit, Bakır Asetat içerir.
KULLANIM AMACI ve AVANTAJLARI;
• Mükemmel su hijyeni sağlar.
• Organik madde varlığında dahi
içme suyu pH’sını düşürür.
• Küf, maya ve enteropatojenlere
(E.coli, Salmonella spp.) karşı etkilidir.
• Su boruları ve tanklarda oluşan biyofilm tabakasını
çözerek yeni biyofilm oluşumunu dolayısı ile yeni
enfeksiyon risklerini önler.
• Dışkının su içeriğini ve kirli yumurta oranını azaltır,
altlık kalitesini iyileştirir.
• Midedeki pH’yı düşürmek sureti ile daha fazla
pepsinojenin pepsine dönüşmesini sağlar, artan
pepsin miktarı protein sindirimini artırır.
• Yumurta kabuk kalitesini artırır, kırık oranını azaltır.
• FCR ve büyüme hızını iyileştirir.
• Korozif değildir.
KULLANIM ŞEKLİ ve DOZU;
ETLİK PİLİÇLERDE;
• Her 15 günde bir 2 gün boyunca 1000 litre
içme suyuna 0, 5- 1 litre ilave edilerek
kullanılır.
DAMIZLIK VE TİCARİ YUMURTACILARDA;
• Her 20-25 günde bir 2 gün boyunca 1000 litre
içme suyuna 0, 5-1 litre ilave edilir.
SUYUNUZA SAĞLIK KAZANCINIZA KAZANÇ KATIN
16
AMBALAJ ŞEKLİ;
• 5-10-20-25-200 L’lik plastik bidonlarda
ve 1000 L IBC Big Baglerde.