Merial Gallivac IB88 NeO aşısı, bir koronavirüs varyantı olan CR88121 suşunun neden olduğu bulaşıcı bronşite karşı canlı bir aşıdır. Sprey veya içme suyu uygulamasına hazırlık olarak aşıların suya dağıtılması şeklindeki geleneksel cam şişe yöntemine bir alternatif sunmak üzere efervesan tabletler halinde mevcuttur. Bu tablet teknolojisi, güvenilir virüs korumasını sürdürürken kümes hayvanı üreticileri için aşılama uygulamalarını geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Gallivac IB88 NeO tabletleri alüminyum kabarcıklar içinde paketlenmiştir ve suda kolaylıkla çözünür.

Dozaj Bireysel aşılama – oküler yol: Göze bir damla damlatın ve kuşu serbest bırakmadan önce solun yayılmasını sağlayın. Toplu aşılama – aerosol püskürtme (solunum yolu): Mikro damlacıklar üretebilen basınçlı bir püskürtücü kullanarak kuşların üzerine püskürtün. Aşılama programı – piliçler: 1 günlük yaştan itibaren 1 doz uygulanabilir. Piliçler: Solunum sendromunu önlemek için 10-15 günlük yaşta 1 doz uygulanır. 8 ila 12 haftalıkken 1 doz uygulanacak, ardından yumurta üretiminin başlamasından 3 ila 5 hafta önce inaktive edilmiş CR88 aşısı içeren bir takviye uygulanacaktır. Aşılama programı, enfeksiyöz bronşit kitlesi H120 suşu ile aşılama programının yerini almaz.

Önlemler Yalnızca sağlıklı kuşları aşılayın. Aşı solüsyonunun hazırlanmasında yalnızca temiz, antiseptik ve/veya dezenfektan içermeyen ekipman kullanın. Boş kabarcıklar atılmadan önce dezenfekte edilmelidir. Mevcut Formlar ve Perakende Fiyatı Efervesan sekmesi 1.000 doz x 10’lu, 2.000 doz x 10’lu. Hayvan Ailesi Tavuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *